m_cimerBÁCS-KISKUN MEGYEI KORMÁNYHIVATAL


Munkáltatói fórum

Szeptember 18-án a Kiskunmajsai Járási Hivatal Munkaügyi Kirendeltsége Munkáltatói Fórumot rendezett. A fórum első felében a BKMKH Munkaügyi Felügyelősége dolgozói tartottak előadást a Munka Törvénykönyve megváltozott rendelkezéseiről, majd pedig tájékoztatták a munkáltatókat, hogy az általuk végzett, rajtaütésszerű ellenőrzés során miket szoktak vizsgálni, milyen dokumentumokat szoktak bekérni.

A fórum második felében a Virtuális Munkaerőpiac Portál került bemutatásra, mely egy olyan könnyen kezelhető online felület, mely hatékonyan tudja segíteni az álláskeresők elhelyezkedését és a munkáltatók munkaerő-keresési tevékenységét. A munkanélküliek miután kikérték az ún. IR azonosítójukat a Munkaügyi Kirendeltségtől, könnyedén feltölthetik az önéletrajzukat, figyelhetik az aktuális állásajánlatokat, mindezt kényelmesen otthonról. A munkáltatók részéről is nagy könnyebbséget jelent az internetes felület használata, hisz folyamatosan nyomon követhetik az önéletrajzokat, de ehhez is ki kell kérniük a Munkaügyi Kirendeltségtől a saját IR azonosítójukat.

A fórumon elhangzottakkal, valamint az önéletrajzok feltöltésével kapcsolatban keressék bátran a Munkaügyi Kirendeltség munkatársait, akik örömmel állnak az Önök rendelkezésére.

dr. Kiss Melinda

   hivatalvezető

Kalendárium

<< Április 2024 >> 
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930